Lilla Längan gör plats för vårnyheterna

Bromölla
Lilla Längan är den varma, familjära butiken som erbjuder ett stort utbud med moderiktiga och bekväma kläder. Bland spännande färger och fräscha modeller hittas kläder upp till storlek 50-52.

Inga-Lill Persson har fullt upp med att packa upp vårens nyheter från Capri Collection och Ze-Ze Concept. Det blir mycket mönstrat i vår, och som brukligt kommer pastellfärgerna tillbaka i bland annat blått och rosa. Lite dovare färger introduceras och spetsdetaljer ger kläderna det lilla extra.
– I mitt sortiment är jag noga med att ha en bra blandning av baskläder och festplagg, berättar Inga-Lill. Jag har även två nya märken i butiken.

Happi är ett märke med färgglada och mönstrade kläder i bekväma modeller. Love Li är mer åt det romantiska hållet med ljusa färger och spets, perfekt för våren och sommaren!

Det händer mycket hos Lilla Längan. Inga-Lill har möblerat om och bättrat på butikens redan luftiga och välkomnande atmosfär. Sin garnavdelning har hon utökat till ett helt rum med läckra garnnystan och färger.
– Jag säljer garn från Garngrossisten, Kinna textil och Ullcentrum, säger Inga-Lill. Här finns garn i ull, bomull, akryl och alpacka. För att ge mina kunder lite inspiration så har jag stickat och virkat upp några sjalar och mössor, och det har gett fin respons!

En onsdag kväll i månaden har hon ett stickcafé i butiken, där alla är välkomna. Aktuella tider för kommande stickcafé kan man hitta på Lilla Längans hemsida eller Facebook.

Text & Bild: Petra Horning