Med Specialpizzor i centrum

Gökhan och Ramazan Gursoy tillsammans med Eyip Kisa. Foto: Daniel Sverkersson

Bromölla
I centrala Bromölla hittar vi Pizzeria Viking. En restaurang på en välplanerad plats som är lätt att hitta. Pizzerian har ett stort utbud av mat och deras triumfkort är rollopizza och amerikanska pizzor.

Här träffar vi Gökhan Gursoy som är ägare till restaurangen och hans bror Ramazan. De kom till Sverige 2011, från Turkiet till Göteborg och började i restaurangbranschen. De tyckte att det va för stressigt i Göteborg, så valet föll senare på Bromölla.

-Vi kände att Bromölla kändes som en jättebra plats, då det är lugnt och skönt samt att

Restaurangen från utsidan. Foto: Daniel Sverkersson

folket här är väldigt trevliga, säger Gökhan.
På restaurangen serveras flertalet olika maträtter, förutom pizza och kebab har dom även à la carte, sallader och dagens lunch mellan 11-14 vardagar. Gökhan berättar att dom även har glutenfria alternativ och de råvaror de använder är från Sverige och av högsta kvalité.

Har ni några specialrätter?

-Vi har amerikanska pizzor som är populära men även rollopizzor, där man bakar in osten i kanterna, berättar Ramazan.
De flesta som besöker restaurangen väljer att äta här, men det är även många som kommer för avhämtning.
-Vi vill tacka alla våra gäster och besökare som väljer oss, säger Gökhan.

Text & Bild: Daniel Sverkersson