Tillbyggt och uppfräschat Willys

Olofström
Den 19:e mars slog Willys upp portarna till sin ombyggda butik, med 550kvm större yta och plats för en ny Bake Off-hörna och ännu fler varor till kunderna.

Roland Nilsson och Roger Leviné blev tilldelade priset för Årets Köpmän av Företagarna i Olofström. Willys har satsat på att renovera och utöka sin butik, och resultatet har gjort det värt att utstå några röriga månader.
– Vi har aldrig blivit nominerade till något pris innan, säger Roland Nilsson, en av ägarna till Willys. Och det är riktigt roligt att få en så fin utmärkelse som Årets Köpmän.

Efter ombyggnaden har Willys en butiksyta på 2000 kvm, och nytt lager på 800 kvm. På utsidan har det även blivit en ny och större parkering, med bra infart direkt från rondellen, för att underlätta för kunderna. Den nya parkeringen ger en utökning av 70 nya parkeringsplatser.
– Invändigt har vi gjort bredare gångar, och bredare kassor. Alla kassorna tar kort, men det är bara två av dem som man kan betala med kontanter, för att underlätta för våra kunder och hålla nere kontanthanteringen, berättar Roland. Det är viktigt för oss att våra kunder lätt ska hitta sina varor och att vår butik är fräsch.

Willys kan locka med en ny Bake Off-hörna, med nybakade bröd och frallor. Inför grillsäsongen och studenten kommer de fylla hyllorna med både nyheter och klassiker.
– Det har varit en lång process med den här ombyggnaden, säger Roland. Och vi är väldigt tacksamma för att våra kunder har varit oss trogna, trots den ibland röriga butiken.

På nyinvigningen den 19:e mars fanns Olofströms Kommunalråd Sara Rudolfsson på plats för att klippa bandet till den nyrenoverade butiken, och hon höll ett fint tal.
Roland och Roger på Willys i Olofström tackar sina kunder för deras tålamod och hälsar både gamla och nya kunder välkomna till den uppfräschade butiken!

Text: Petra Horning
Bild: Monica Berg